W środę 17 kwietnia 2024 roku w Hali Milenium w Kołobrzegu startuje 32. edycja targów GASTRO-HOTEL Kołobrzeg 2024, pod patronatem honorowym starosty kołobrzeskiego Tomasza Tamborskiego.
W programie targów m.in.:
- nowości branżowe – możliwości zakupów podczas targów z rabatem do 50 %,
- porady dotyczące marketingu internetowego – Sebastian Kwiatkowski (sala konferencyjna- rezerwacja miejsc),
- szkolenie S4H- sala konferencyjna System S4H jako narzędzie ułatwiające obsługę gastronomii oraz hoteli,
- pokazy kulinarne szefów kuchni – stoisko Selgros,
- pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska.
Gotować dla Państwa będą szefowie kuchni:
- Tadeusz Czapla Szef kuchni w Restauracji Pod Żaglami w Jastrzębiu Zdrój, laureat konkursów kulinarnych, sędzia kulinarny, master class ufs.
- Lucyna Haluch Prezes fundacji Wiedza Umiejętność Rozwój w Gorlicach od roku w Zarządzie Euro-Toques Polska kucharz, doradca kulinarny, trener gastronomiczny egzaminator i juror kulinarny od 30 lat zajmuje się gastronomią, która jest jej pasją życia.
- Krzysztof Kaim kucharz z wieloletnim stażem pracy. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął w 2006 roku. Z sukcesem prezentował się na konkursach kulinarnych, zajmując pierwsze miejsca m.in.: w Festiwalach Smaku oraz Kulinarny Talent Małopolski. Prowadzi szkolenia kulinarne o tematyce „Kuchnie Świata”. Pracował jako kucharz, oraz szef kuchni w renomowanych restauracjach w Polsce oraz zagranicą m.in.: w Anglii, Francji i Hiszpanii. Odbył staż: w restauracji Martin Berasategui *** Michelina-Hiszpania, następnie w restauracji Senses * Michelina- Warszawa oraz staż w restauracji N 31- Roberta Sowy- Warszawa.
Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami - czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego oraz dla cukierni, piekarni i spa&wellness. Znajdziecie tu Państwo kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji m.in.: artykuły wyposażenia wnętrz, meble, meble outdoorowe, lampy, tekstylia, środki czystości, ekologiczne systemy sprzątania, urządzenia pralnicze, urządzenia gastronomiczne, porcelana, nadruki na szkło barmańskie, artykuły spożywcze, półprodukty, nowinki techniczne i oprogramowanie, produkty i usługi w zakresie bezpieczeństwa i dostępu do pomieszczeń i budynków, rozwiązania automatyzacji procesów sprzedaży, komunikacji oraz logistyki.
Szczegółowy program/lista wystawców/atrakcje na www.gastro-hotel.pl.
Wstęp na targi bezpłatny - obowiązuje rejestracja.